sábado, 28 de febrero de 2015

Rebelión en la granja

Després de fer el tema de la Primera Guerra Mundial, ens va tocar fer la Revolució Russa que ja la vam fer l'any passat, i aquest any per tornar a tocar el tema, ens va fer buscar una mica d'informació i per a què no es fes molt pesat, ens va ficar una pel·lícula. Jo em pensava que seria una d'aquelles pel·lícules antigues i que costessin d'entendre, però va ser una de dibuixos animats, que per mi em va resultar més fàcil d'entendre aquest tema molt millor. La pel·lícula va ser aquesta:

La pel·lícula tracta d'un senyor que és l'amo de la granja anomenat Sr. Jones, era un home que bevia molt. Va arribar un dia que no els va voler donar menjar als animals. I els animals en veure que els estava abandonant, es van reunir i tots escoltaven al porc més gran que es deia Major. Els hi va dir que lluitessin que tenien el dret, que es revolucionessin fort. Seguidament es va morir. Els animals fan cas a Major i es revelen, els porcs es van convertir amb els líders. Però dos porcs volien el poder, un es diu Napoleó que vol ser el que mana. I l'altre es diu Bola de Neu que vol que s'eduquin els animals i fer un molí per independitzar-se. Napoleó s'agafà uns gossos per ser protegit.


Bola de Neu acaba morint, i Napoleó es queda el poder. Els altres animals de la granja treballen molt construint el molí menys els porcs. Acaba que els porcs s'acaben comportant.
Després de veure aquesta pel·lícula la vam relacionar bastant amb la Revolució Russa. Vam respondre preguntes sobre la pel·lícula i la comparàvem amb la vida real. Com he dit abans, m'ha servit bastant veure la pel·lícula per entendre-ho.


No hay comentarios:

Publicar un comentario