miércoles, 14 de enero de 2015

PRIMERA GUERRA MUNDIAL

Bon any a tothom!!!


Abans de començar les vacances de Nadal vam fer dues activitats relacionades amb la Primera Guerra Mundial. La primera activitat era un joc online que anava fent preguntes tipus test, on eres el Kàiser alemany i et contava el percentatge de cada pregunta que feies contrari del Kàiser el percentatge podia restar i sumar. La diversió d'aquest test era si acabaries provocant la primera guerra mundial i si restava el percentatge, no provocaries res. 


La segona activitat, tractava d'un còmic en anglès entre països que van pertànyer i que havien lluitat a la Primera Guerra Mundial, havíem d'anar numerant les vinyetes i explicar-les una per una, sobre que enteníem de cada vinyeta. A les vinyetes explicava com començava, com es desenvolupava i com acabava. Hi havia 53 vinyetes contant l'ultima, que hi deia: Continuarà. Que llavors ja passàvem a la 2a guerra mundial. 


Per mi, les dues activitats em van resultar útils per saber més de la guerra mundial, ja que les dues eren treballant amb l'ordinador i així la classe és més divertida. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario